Teszteltem … egy ülés kineziológia

Ez a jól-lét technikája ihlette Ázsiai orvoslásban “disentangles” érzelmi blokádokat, hogy segítsen nekünk jobb … A riporter akartam próbálni az élményt.

A mindennapi életben, következetes vagyok. A chakkras, az energiák, az aurát,…, én ezt nem hiszem. Ennek eredményeként, amikorTeszteltem ... egy ülés kineziológia megkértek, hogy a teszt kineziológia – a fegyelem, hogy “beszél a test” – én egy kicsit szkeptikus vagyok. Pedig, be kell ismernem, nem volt visszafelé.

Amikor megérkezik a kinesiologist iroda, meglepetés vár rám: azt hittem, hogy én magam egy kissé furcsa hely (tömjén, Buddha, harang mindenhol), a kabinet hasonlít a ” doktor. Vannak könyvek, egy vizsgáló asztal, egy nagy asztal, bőr fotel … Jó. Első érinti: a kukába.

A kinesiologist meghív rendezni. “Mi a cél ? Megkérdezi. Tanulékony, kezdem felsorolni a (hosszú) lista az egészségügyi problémák: – gyakran fáj a gyomrom , nem vagyok migrén , én nehezen alszom el , nem emészthető nagyon jól megvágott: “Nem. Ez a lista a gond. Kérdem én, mi a cél. Mit akarsz ? “.

Ah. Ott, nem is tudom, mit mondjak. Pár percig, csak csendben marad: mi a cél? Soha nem is feltettem magamnak ezt a kérdést. “Azt akarom, hogy bízni kell a jövőben” – mondta végül. Mielőtt meggondolom magam, hogy “nem akarom, hogy aggódj semmit”.

Izomgyengeség egy stressz

A kinesiologist majd megkérdezi, hogy álljon fel. Végre én is kiterjeszti a karjait előttem, vízszintesen. A kinesiologist prések mindkét karját a kezét, megkér, hogy támogatja a nyomás, hogy “igen”. Eddig semmi probléma: a karjaim továbbra is feszült. De ha megkérdezi, hogy “nem”, egy hihetetlen dolog történik: annak ellenére, hogy engem, a karjai gyengíti. Látom a kezét le nagyon könnyedén, mint, ha ő volt nyomja nehezebb.

“Mindazonáltal a nyomás nem változott. Csak tapasztalt alapján kineziológia “mosolyog a kinesiologist. – Magyarázza: “Az alapító kineziológia tett egy felfedezést: a test, izomgyengeség fordítja a stressz. A “nem” szót a stressz a szervezetben: nem olyan, mint azt mondani, hogy nem szeretik hallani. Akkor a szervezet reagál. Le vagyok nyűgözve.

A kinesiologist aztán a vizsgálatokat a két célja, hogy sikerült megfogalmazni. Amikor azt mondom, hogy “azt akarom, hogy bízz a jövőben” a karom bírja a nyomást. De amikor azt mondom, “nem akarom, hogy aggódj,” elgyengülök újra. “Ez azt jelenti, hogy az igazi cél. Nos, itt vagyunk egy bázis.

“Van egy rejtett érzelem?” "Van egy rejtett érzelem?

Ez az, ahol a második rész kezdődik. A kinesiologist meghív, hogy feküdjön le (a) a vizsgáló asztalra, akkor behajlítani a könyökét. Vele mutatóujját, megnyomja, a csuklóm – támogatom a nyomást. “Van egy rejtett érzelem?” Ő kéri fel hangosan. A gyengült, kar -, mint ha én brutálisan fáradt . Ez azt jelenti, igen.

Segítségével egy dokumentum (felkészült szakemberek), hogy a listák listája elemek (föld, tűz, víz, fa, fém), valamint egy listát az akupunktúrás meridiánok, hogy “cél” az A személy, hogy a téma a munka. “A tested azt mondja, nincs hányinger , hogy aggodalomra ad okot a bizalomra. Ez önnek? Milyen kapcsolatban van a cél? “

Sőt, úgy érzem érintett. Itt következik egy beszélgetés a nyitott szív, a kis pszichopata gond a pillanatban úgy érzem, én vagyok a pszichológus. Mintha a testem küldött nekem egy “jel”, hogy rám gondolni bizonyos dolgokat.

“Amikor szembesülünk azokkal a helyzetekkel, amelyek érzelmileg nehéz, a limbikus agy megy a” védelmi mód ” – magyarázza a kinesiologist. Ő állítja fel reflexek, hogy megakadályozza, hogy a szenvedés. Idővel ezek a reflexek vált automatisms. Probléma: az alapvető probléma nem foglalkozik. Ez lehet fordítani a pszichoszomatikus módja: fejfájás, has, vissza … “

A kinesiologist akkor helyek a kezét a különböző pontok a test, a következő a meridiánok jelzi az izmos teszt. “Újra egyensúlyt az energiák! “Azt mondja,. Az oldalon érzés, nem kellemetlen: az a benyomásom, hogy egy hőhullám packázik velem.

Ez az ülés végére. Fáradt vagyok, mint edzés után. Mind érzelmileg, egy kicsit a feje tetejére állt: közeledtünk fájdalmas témát … Egy szükséges rossz szerint a kinesiologist: “a hatások az ülés továbbra is egy pár napig, amíg a tudatalatti teszi a szükséges kiigazításokat”.

4 trükk, hogy tudom, kineziológia4 trükk, hogy tudom, kineziológia

  • Hogy elérjünk egy célt, az általános, 3 ülés kineziológia elég – az arány 1 minden 3 vagy 4 hét.
  • Szerint a FFKS (francia Szövetség Speciális Kineziológia) , “a speciális kinesiologist nem hoz létre semmilyen orvosi diagnózis, nem ír elő, illetve nem kezeli. Soha nem kérdezi, hogy felfüggeszti a kezelést. Ez biztosítja a kiegészítő egészségügyi szakemberek a stressz, érzelmek kezelése. “
  • Kineziológia nem feltétlenül felel meg mindenki: mindenkinek meg kell találni a “terápia”, hogy a számukra!
  • Találni egy kinesiologist közelében, a bizalom, a könyvtár a Nemzeti Szindróma Kinesiologists (SNK) .

Köszönöm, hogy Michèle Ginestou , kinesiologist szakosodott Elne (66).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *