Mindig éhes vagyok, hogyan kell kezelni a sóvárgást?

Éhes vagy? Szabályozza az étvágyat lehetséges a természetes megoldásokat.

Mi crack csokoládé 11-kor, édességek délután 4-kor, desszertek, a nap minden órájában … főleg, ha fáradtak vagyunk, hangsúlyozta . Amíg megpróbálunk leszokni a dohányzásról, semmi sem állíthat meg minket. Jó hír: tudunk megszabadulni ellenőrizetlen kísértések által mérséklése, az étvágy a növények, homeopátiás granulátum, nyomelemek . Működik !

A homeo megoldásA homeo megoldás

Mindig van egy jó ok arra, hogy többet esznek, mint szükséges, hogy kiváló bármikor. “Ezeknek különböző okai vannak, célzott homeopátiás szerek” – mondja Dr. Albert-Claude Quemoun.

* Egy úgynevezett “paradox” vágy, ami nem okozott igazi szükség van az élelmiszer -, de a stressz, a semmittevés: hogy IGNATIA 9 CH, 2 granulátum, amikor késztetést érzel, hogy emelkedik.

* Ha a szükség úgy, hogy a falat erősíti a dohányzás abbahagyását : össze IGNATIA (ugyanaz a dózis), majd TABACUM 5 LSZ, 2 granulátum 3-szor egy nap, minden vágy.

* Ha az éhség súlyosbította a vizsgálat során az időszakban a diákok, vagy intenzív munka általában : hogy ANACARDIUM ORIENTALIS 9 CH, 2 granulátum, 2 vagy 3-szor egy nap szerint a csúcsok étvágy.

* Ha nagyon éhes, amikor a diéta : hogy ANTIMONIUM CRUDUM 9 CH, 2 granulátum 3-szor egy nap, hirtelen, amikor éhes vagy. Vagy schuster szállás NITRICUM (ugyanaz a dózis) ha az irigység vonatkozik ételek kifejezetten cukrozott, különösen abban az esetben, lázas.

Az oligo növeljékAz oligo növeljék

Egy szisztematikus éhség 11 óra, 5 óra, a végén a nap, gyakran társul egy érzés, gyengeség, vagy akár lázas állapot, jel hiánya magnézium. A kompenzáció biztosítja a megfelelő kiegészítés: 48 mg mini-adagolás tabletta (az egyik végén a reggel, délután 2-kor, 5-kor).

A kis trükk: össze 10 20 csepp Szilícium-dioxid (Dissolvurol) idején, hogy a magnézium. Ez megkönnyíti a behatolást a nyomelem a sejtek.

Az aroma válasz

“Felejtsd el a kis éhség, a puszta vágy, hogy a falat, lehetséges, csak a légzés egy illóolaj grépfrút rendelkezésre szagló stick” – mondja Alexia Blondel. Az illata friss, savanykás, küld, hogy az agy egy üzenetet az ínyenc megelégedésére. Mint ha eszünk egy édesség. Próbálja meg, akkor még élvezetes, elég gyorsan, ami szintén elősegítik az emésztést, a következő étkezés.

A módszer: nem elég, hogy inspirálja gyorsan tesz egy kis aroma, akkor is kell az idő, hogy ülj le, lazíts, a felső test egy kis hasi légzés. Mi pihenni, hatékonyan, valamint a harcot a stressz a felelős a vágyat, hogy enni. Lélegezzük be az illatot 3 másodpercig, majd fújd ki 6 másodpercig. Végre egy sorozat 10 levegőt.

A trükk: hagyja, hogy az illóolaj idő a cselekvésre, az agy, az üzenet elküldéséhez a jóllakottság. Fél óra is szükséges lehet, belélegzése után az illóolaj grépfrút, érezni a hatást.

A házi megoldásA házi megoldás

Idd meg! De a víz, fél citrom vagy grapefruit nyomva. A kalória-bevitel nagyon alacsony, vagy egyáltalán még állíthatom, hogy várj a következő étkezés előtt.

A Crack? Lehetséges, délután 4-kor, főleg, hogy nem eszik keményítőtartalmú délben. De egy gyümölcs (alma, körte,…) és / vagy egy kis aszalt gyümölcs (1 vagy 2 sárgabarack, néhány kesudió …).

Előre tervezni … nagyon éhes 7-kor, akkor egy aperitif barátaival, valamint vacsora is messze van. Hogy elkerüljék a repedés a kalória utlra sós édességet enni, egy tojás, fehér (55 kalória átlagosan), mielőtt az ünnepség, de nem a sárga sokkal gazdagabb. Vagy fegyveres, hogy továbbra is ésszerű!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *